3
Evrobasket 2022

Foto: Starsport

PREDRAG DANILOVIĆ: Teodosić je više od kapitena reprezentacije! (VIDEO)

Objavljeno: 15.08.22 u 15:11

Posle konferencije za medije koju je odžao selektor reprezentacije Srbije, Svetislav Pešić, pred medije je stao i prvi čovek Košarkaškog saveza Srbije, Predrag Danilović.

Jedna od glavnih tema konferencije, svakako je bio Miloš Teodosić, a Danilović je javnosti otkrio da je postojao i drugi način za rešavanje problema.

„Selektor je razjasnio neke stvari. Moje lično mišljenje je da je možda postojao drugačiji način za rešavanje ovog problema. Ali, to je što je, taj priča je završena, mi se okrećemo novim utakmicama, da pokušamo ono što je bitno, da imamo mir u ekipi, kao što ga imamo i da cela nacija stane iza ovih momaka i reprezentacije Srbije, a da ne budemo po navici samodestruktivni, već da svi zajedno budemo kao jedno. Idemo korak po korak, ove trening utakmice protiv Slovenije i u Nemačkoj su jake utakmice, idemo bez neke velike euforije na Evrobasketu, pre toga igramo protiv Grčke i Turske, pa ćemo posle da razmišljamo o tome. Siguran sam u ove momke i u rad selektora Pešića.“ a zatim prokomentarisao pisanje o lošoj atmosferi u timu nakon odlaska Teodosića.

„Sad insajderske informacije mogu da budu ovakve i onakve, a ono što sam ja video, a bio sam skoro svaki dan u ekipi, možda jeste iznenađenje za igrače, ali ono što sam video i što nisu insajderske informacije, jeste da su igrači super radili i super je atmosfera, ne treba komplikovati oko nekih stvari.“ rekao je Danilović, a zatim je upitan da li je Teo skroz raskrstio sa reprezentacijom ili će igrati opet u budućnosti.

„Znamo o kakvom se igraču radi, Teodosić je više od kapitena reprezentacije. Nikada to nije bilo dovođeno u pitanje. To ćete morati selektora da pitate“ – prebacio je loptu na selektora, Svetislava Pešića.

0
0

3 Komentara

  1. Teodosić i do sada više nije igrao nego što je igrao jer je stalno nešto bio povredjen.Divčibare pa u ugostiteljstvo došlo je vreme!

    0
    0
    Odgovori
  2. Teo jeste vise od,od,od, ali Teo je ispricana prica kao igrac i njegov doprinos igri. U tom smislu selektor ima pravo, ali je ipak,ipak, ipak, morao da ga uzme kao 12tog igraca u selekciji. Zato, dajem za pravo Danilovicu,no i ne osudjujem Pesica, ima pravo da radi shodno svojim ubedjenjima. Samo se bojim jedne stvari: svaki neuspeh ce se meriti Teovim izostavljanjem,to je ono sto sledi. Ako uspe, selektor ce biti slavljen kao genije, cudak-ludak i maestro slagalica!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter