1
Fudbal

FOTO: STARSPORT

NOVI INCIDENT NA IZBORNOJ SKUPŠTINI SD PARTIZAN: Ostoji nisu dozvolili da uđe – ovo je razlog! (VIDEO)

Objavljeno: 12.09.22 u 18:16

Očekivalo se da će biti burno.

Trenutno je u toku izborna skupština SD Partizan, a već od samog starta viđeno je nekoliko incidenata. Prvo je jedan delegat gimnastičkog kluba izbačen, a Miloš Vazura pokušao je da mu uzme telefon.

Potom, prema najnovijim informacijama, jednom od kandidata, aktuelnom predsedniku KK Partizan Ostoji Mijailoviću, nije dozvoljen ulazak na skupštinu zato što navodno nije posedovao određena ovašćenja. On će se sada zaputiti u prostorije teniskog centra gde će održati konferenciju za medije.

 

Nije fer i pošteno. Miloš Vazura kao predstavnik FK odlučuje ko može da uđe, a ko ne. Predsednik SD Partizan je poslao tip ovlašćenja svim klubovima koji su ljudi ištampali, popunili ga i došli po njega. Sada dolazimo u situaciju da neće da ih puste, a ja neću da dozvolim da ih maltretiraju i napustićemo zajedno Skupštinu – rekao je Ostoja Mijailović.

VESTI O PARTIZANU:

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter