0
Fudbal

Dragan Stojkovic Piksi Reprezentacija, trening Beograd, Srbija 21.3.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

PIKSI NA OLIMPIKU: Selektor Srbije u Rimu posmatrao meč Lacio – Verona! (FOTO)

Objavljeno: 12.09.22 u 10:56

Imao je šta da vidi Piksi.

Za svega sedam dana okupiće se fudbalska reprezentacija Srbije i odraditi pripreme za poslednja dva duela okviru Lige nacija.

Selektor Dragan Stojković ovog vikenda posmatrao je meč Lacio-Verona koji se odigrao na Olimpiku i ispratio u kakvoj su formi reprezentativci Srbije koji nastupaju za ove klubove. Fokus je bio na Sergeju Milinkoviću-Saviću u domaćoj ekipi i Darku Lazoviću i Ivanu Iliću u dresu Verone.

FOTO: FSS

U svečanoj loži razgovarao je sa predsednikom Lacija, Kladuijom Lotitom, kao i sa sportskim direktorom rimskog kluba Igli Tareom.

Piksi je bio u pratnju pomoćnika Bratislava Živkovića, sa kojim je nedavno gledao i duele Fiorentina-Kremoneze i Milan-Udineze.

Uskoro je očekuje i odlazak u Torino gde Srbija ima zaista dosta reprezentativaca. U Juventusu to su Dušan Vlahović i Filip Kostić, dok za Torino nastupaju Saša Lukić, Nemanja Radonjić i Vanja Milinković-Savić.

Nakon meča uživali su u šetnji Rimom u društvu srpskog fudbalera Sergeja Milinkovića-Savića, dok Lazović i Ilić zbog klupskih obaveza nisu mogli da se pridruže, već su odmah po završetku meča otišli nazad u Veronu.

Srbija u Beogradu 24. septembra dočekuje Švedsku, pa zatim gostuje tri dana kasnije u Oslu reprezentaciji Norveške.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter