2
Fudbal

Milorad Vucelic (C) Fudbal-FK Partizan-Pripreme Super League Season 2022/2023 Beograd, 16.05.2022. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

KONFERENCIJA MILORADA VUČELIĆA: ‘Nova skuptšina je nelegalna’ – Fizički sukob u hodniku! (VIDEO)

Objavljeno: 12.09.22 u 20:31

Potpuni haos desio se na današnjoj skupštini SD Partizan.

Danas je u prostorijama kluba održana sednica SD Partizan. Fudbalski i košarkaški klub imali su protiv kandidate, Vučelića i Mijailovića. Sednica je raspuštena, a obojica su (sebe posebno) proglasili za novog predsednika.

Na Jutjub kanalu FK Partizan mogla se pratiti konferencija Milorada Vučelića. Tamo se tvrdi da je određeni broj ljudi odstranjen sa sednice jer nije imao validne pozive i dokumentaciju. Nakon što se to desilo, oni navode da je Ostoja sa određenim brojme delegata napustio skupštinu, nakon čega nastaje problem u hodniku i manji fizički sukob.

.

‘Zakazana skupština nije održana. Na njoj nisu bili nikakvi organi, ni predsednik, ni bilo koji član UO jer za održavanje skupštine nije bilo uslova. Sve skupštine su naravno nelegalne, nelegitimne i protivne statutu JSD kao i Zakonu o sportu i svih drugih pravila.’ – izjavio je Vučelić.

 

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter