10
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

GOLMAN NOVOG PAZARA GOVORIO O GOLU PEŠIĆA: „Bilo je povlačenja, bilo je svačega!“

Objavljeno: 12.09.22 u 13:41

Nezadovoljni su u redovima Novog Pazara nakon poraza.

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su u gostima ekipu Novog Pazara, 2:1 i tako se vratili na vrh tabele Mozzart Bet Superlige Srbije.

Veliko nezadovoljstvo suđenjem vlada u taboru domaćina.

Odmah nakon meča govorio je i šef stručnog štaba Pazaraca, Vladimir Gaćinović, koji je na indirektan način skrenuo pažnju da nije zadovoljan suđenjem.

Iz kluba su na društvenim mrežama postavili video sa, po njima, spornim momentima utakmice.

Upitan da prokomentariše gol Pešića u 88. minutu, golman Pazaraca, Filip Kljajić, ostao je dosta suzdržan iako se jasno može zaključiti da nije zadovoljan odlukom.

– Pa, ne znam… Bilo je povlačenja, bilo je svačega. Ispalo je tako kako je ispalo i to je – to. Ne možemo tu ništa da promenimo, poručio je Kljajić.

Zatim je komentarisao i samu utakmicu.

Generalno, bilo je dobro. Rano smo poveli, a onda i kontrolisali igru do 30. i nekog minuta. Oni su izjednačili, ali nas to nije specijalno poremetilo. U drugom poluvremenu smo se brzo uvukli pozadi i čekali na njihovu grešku. Imali smo neke pokušaje iz kontri koje nismo iskoristili, ali mislim da smo se povukli prerano. Nismo smeli da im dozvolimo da lako upućuju lopte ka naših 16 metara, rekao je golman Novog Pazara.

Istakao je da su dali svoj maksimum.

Niko ni na koga ne može da uperi prstom. Dali smo svoj maksimum. Rezultat je takav kakav jeste, mi se okrećemo dalje. Ima i bitnijih utakmica od Crvene zvezde za nas. Gledamo na svakoj da uzmemo što više bodova, pa ćemo da vidimo gde ćemo da završimo, zaključio je Kljajić.

NAJNOVIJE VESTI IZ SUPERLIGE SRBIJE:

0
0

10 Komentara

  1. Mene zaista fascinira količina izmišljotina kojom nas zvezdaši zatrpavaju! Nije mi jasno kako možete da se ponosite nameštenim titulama.

    0
    0
    Odgovori
  2. Na sta se Pazarci zale? Posed lopte im je bio oko 30%, suteva u okvir 2 a retko su prelazili centar a hteli bi pobedu. I da su pobedili ne bi zasluzili. Kad bi svi tako cekali pobedu iz necije greske niko ne bi gledao fudbal jer bi bio smor od sporta. A taktika je takva? Nisu protivnici zasluzili da pobede i ako su bili bolji? Traneri i ucesnici u utakmici molim vas da ne unistavate ovaj lep sport sa takvim vidjenjem utakmica. Posteno je da bolji pobedi. E tako ce se gledati utakmice kad udjes u nju i igras da budes bolji i pobedis.

    0
    0
    Odgovori
    • Analiticaru i bruki i sramoti da odgovorim na brzinu ako je moguće:pogledajte snimak koliko hoćete,jedno 10-15 starta za karton oprosteno pazaru i to povlačenje s ledja ….onaj rvacki obara bukarija a sudija daje bukariju karton,oko70 min cista penal nedosudjen za zvezdu prilikom kornera a sudija nije ni gledao var ,proverite cista ruka…pešica su non stop stop vukli za dres sve se vidi , ali posto ste vi grobari olicenje postenja vi će te da pricate uvek „iskreno“…..isto tako bruka od penala u derbiju za franjevce…mene lično bi bilo sramota da prihvatim da izvedemo onaj penal a kamoli da komentarišem nesto drugo

      0
      0
      Odgovori
  3. U svim normalnim ligama bi gol bio ponisten zbog faula u napadu, samo u srpskoj SL ovo moze da prodje i da sudija ne bude suspendovan ?!!

    0
    0
    Odgovori
    • Igrač Pazara je prvo vukao Pešića….onda je pre bio faul na Pešiću….dobro je rekao golman Pazara bilo je svega.

      0
      0
      Odgovori
    • Ne gol je cist kao suza!
      Malo kod ocnog pa da progledas!
      A cist penal za Zvezdu kada su Kataija patosirali sa laktom u glavu u sesnaestercu Pazara nista a?
      A sto se tice tvog sramnog grobarskog komentara da nije bio gol i to je trebao da bude cist penal za Zvezdu jer je njihov igrac poceo prvi da vuce Pesica i zamalo mu nije dres pocepao e toliko o tvom postenju!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter