0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@FCBayern

EKIPA OKRENULA LEĐA NAGELSMANU: Nikada ne preuzima odgovornost – kriv je za lošu igru!

Objavljeno: 12.09.22 u 10:02

Nije sve med i mleko ovih dana u Minhenu.

Nakon što je Tomas Miler digao glas nakon remija sa Štutgartom i kritikovao saigrače, sada se u nemačkim medijima pojavljuju informacije kako su igrači nezadovoljni trenerom Julijanom Nagelsmanom.

Naime, kako prenosi Kiker većina igrača u svlačionici Bajerna smatra da je za loše igre u Bundesligi kriv upravo Nagelsman. Sa druge strane, Bild piše da ekipi smeta što mladi nemački stručnjak nikada ne preuzima odgovornost na sebe u javnosti nakon slabijih rezultata.

FOTO: Twitter/@FCBayern

Ni sportski sektor Bajerna nije baš oduševljen trenutnom situacijom. Hasan Salihamidžić je pričao o Nagelsmanu.

Julijan i dalje traži svoj stil. Nikada ranije nije imao na raspolaganju ovakvu ekipu. On priča mnogo sa igračima i mora prema svima da bude isti. Normalno je da priča više sa liderima ekipe, ali mora i sa svima ostalima, jer nije lako kada imaš u ekipi toliko igrača koji žele da igraju. Mi smo Bajern Minhen. – istakao je Hasan.

Bavarci su navikli na takvu dominaciju u Bundesligi i svaki remi ili još gore poraz se duplo analizira.

Nije prvi put da u Minhenu cure informacije iz svlačionice.

Slično se desilo i 2013. godine kada je „neimenovani“ izvor odavao medijima određene podatke, što je šokiralo tadašnjeg trenera Bajerna, Pepa Gvardiolu.

Nemam vremena da istražujem ko je krtica. Ne interesuje me ko je, samo je želim van svoje ekipe. Ako budem saznao, više nikada neće igrati za mene. – rekao je tada Pep.

Bajern je trenutno na deobi treće pozicije u Bundesligi sa 12 osvojenih bodova i dva manje u odnosu na vodeći Union Berlin.

NAJNOVIJE VESTI IZ BUNDESLIGE:

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter