0
Fudbal

FOTO: Youtube/Screenshot

LOTAR MATEUS U BAJERNU: Bivši trener Partizana ima novi angažman – najteži izazov u karijeri!

Objavljeno: 11.09.22 u 11:57

Retko ko je očekivao ovo.

Nekadašnji trener Partizana i legendarni nemački fudbaler Lotar Mateus ima novi trenerski posao. On će sedeti na klupi najmlađih članova bajerna iz Minhena.

Svakako je ovo neočekivana odluka, a Mateus je u razgovor za Skaj objasnio kako se odlučio na angažman u Bajernu.

– Nisu imali trenera, pa sam ja odlučio da preuzmem odgovornost za te male dečake. Većina njih ne zna ni patike da veže. Već sam rekao njihovim mamama da moraju da ih nauče, ja sam sa pet godina to znao – rekao je Mateus.

Mateus će tamo trenirati svog osmogodišnjeg sina Milana. Njega je dobio u braku sa Anastasijom Mateus, a ovaj par se razveo 2021. godine.

U jednom trenutku smo shvatili da su naša interesovanja otišla u različitu stranu. Ne želi da pere prljave dresove ili veš. Sve ostalo su privatni detalji koji se ne tiču nikoga. Nije bilo svađe, besa i drugih partnera. Dobro se slažemo, i dalje smo u priajteljskim odnosima. Najbitnije je da se naš sin snađe – istakao je tada Mateus u razgovoru za Blic.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter