0
Domaći fudbal

Fudbal Super League Season 2020-2021 Radnik v Partizan from left Dennis Stojkovic Uros Vitas Sasa Zdjelar Djordje Ivanovic Aleksandar Lutovac Aleksandar Scekic celebrate Surdulica, 15.08.2020. foto: Starsportphoto ©

VOJVODINA SVE MOĆNIJA, BIVŠI ŠTOPER PARTIZANA STIŽE NA KARAĐORĐE: Veliko pojačanje za defanzivnu liniju!

Objavljeno: 09.09.22 u 14:47

‘Stara dama’ izgleda sve bolje i bolje!

Pauzu između dve sezone Vojvodina je iskoristila kako bi potpuno reformisala upravu, ali velikim delom i igrački kadar. Sada predvođeni trenerom Rastavcem beleže odlične rezultate, ali dovode i isto tako sjajne igrače. Novi fudbaler novosadske ‘Stare dame’ uskoro će postati nekadašnji štoper PartizanaUroš Vitas, saznaju Sportske.net.

VESTI IZ SUPERLIGE:

Vitas je svoje prve profesionalne igračke korake napravio u redovima Rada, nakon što je prošao omladinske škole Radničkog iz Niša i Partizana. Nakon Rada, preselio se u Belgiju gde je branio boje Genta i Mehelena, potom sledi epizoda u dresu Irtiša iz Pavlodara, povratak u Srbiju gde je nastupao za Partizan, a zatim i odlazak u Saudijsku Arabiju, gde je do sada nastupao.

Vojvodina je u dosadašnjem toku prelaznog roka dovela nekolicinu sjajnih igrača, a u pitanju su: Lazar Carević, Mamadu Traore, Radomir Milosavljević, Iv Baraj, Filip Malbašić, Uroš Nikolić, Nemanja Nikolić, Nikola Čumić i Filip Antonijević!

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter