0
Evrokupovi

Osman Bukari reacts Crvena Zvezda v AS Monaco during the UEFA Europa League group H match Season 2022/2023 match at stadium Rajko Mitic on September 08, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

OGLASIO SE I BUKARI: ‘Žao mi je zbog toga – Navijači su neverovatni!’

Objavljeno: 09.09.22 u 14:15

Odigrao je odličan meč, ali je učinak izostao!

Crvena zvezda je juče doživela poraz od ekipe Monaka na svom terenu, a jedini pogodak viđen je sa bele tačke, kada je siguran bio Embolo. Najbolji pojedinac u redovima Crvene zvezde definitivno je bio Osman Bukari, koji je nakon meča rekao:

‘Mislim da ova utakmica nije bila naša. U prvom poluvremenu smo kontrolisali meč, mogli smo da postignemo jedan ili dva gola, nismo uspeli u tome. Utakmica je bila zaista dobra, nije se završilo onako kako smo želeli, ali to je fudbal. Brzo moramo da zaboravimo ovaj meč i da se okrenemo sledećoj utakmic.’

Crvena Zvezda v AS Monaco during the UEFA Europa League group H match Season 2022/2023 match at stadium Rajko Mitic on September 08, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Iako je imao nekoliko prilika da postigne pogodak, nije to uradio. Mreža Monaka je ostala netaknuta velikim delom i zbog neverovatnog Nibela.

‘To je moj posao, moram uvek da budem na visini zadatka na terenu. Nisam uspeo da postignem gol ili upišem asistenciju, žao mi je zbog toga. Moram da nastavim vredno da radim i da se borim zbog naših navijaca. Ponavljam da je to moj posao i kada sam na terenu moram da trčim i borim se za ekipu.’

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

Poraz na start grupne faze nije katastrofa, jer je do kraja ostalo još pet utakmica i sve može da se ispravi.

‘Navijači nas motivišu da damo i više od svog maksimuma. Neverovatni su. Ovo je samo početak, prva utakmica u LE, moramo da nastavimo vredno da radimo, naravno pre svega da se odmorimo, a zatim da radimo na našim greškama. Imamo još pet utakmica u LE, ne preostaje nam ništa nego da se fokusiramo na sledeći meč, da razmišljamo o našim greškama i učimo iz njih!’ – zaključio je Bukari.

Crvena Zvezda v AS Monaco during the UEFA Europa League group H match Season 2022/2023 match at stadium Rajko Mitic on September 08, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Zvezda u narednom kolu grupne faze Lige Evrope gostuje ekipi Trabzonspora, da bi potom na svom terenu dočekala Ferencvaroš.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter