2
Evrokupovi

FOTO: FK Crvena zvezda

„SRNIĆEVE SUZE SVE GOVORE“: Štoper Zvezde emotivan nakon nesrećnog poraza!

Objavljeno: 08.09.22 u 23:44

Ni njegova sjajna partija nije bila dovoljna večeras. 

Poraženi su fudbaleri Crvene zvezde od Monaka rezultatom 0:1 u okviru prvog kola grupne faze Lige Evrope, a još jednu utakmicu bez greške odigrao je Nemanja Milunović.

 

Crvena Zvezda v AS Monaco during the UEFA Europa League group H match Season 2022/2023 match at stadium Rajko Mitic on September 08, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

– Vruća je glava. Emotivno smo ispražnjeni, pogotovo posle ovakvog poraza, kada nas protivnik bez prilika, sem jedne u prvom poluvremenu – pobedi. Što se penala tiče, mislim da Srnićeve suze govore koliko smo dali sve od sebe i hteli da izađemo iz teškog perioda. Ginemo na terenu, svi kao jedan i nadam se da je publika prepoznala to, pogotovo naše Delije. Imali smo naše šanse, okrećemo se narednim utakmicama – počeo je Milunović.

 

Podrška navijača je bila neverovatna…

 

Svaki navijač nam znači, oni su naš 12. igrač. Podrška koju osećamo je neverovatna. Zaista su uvek uz nas, i u ovim teškim trenucima. Pozivam ih da nastave da nam pružaju podršku i u narednim utakmicama. Daćemo sve od sebe da to opravdamo – podvukao je Milunović

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter