0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ĐORĐEVIĆ POZIVA NA OPREZ: ‘Nema mesta za euforiju!’

Objavljeno: 09.09.22 u 22:50

Napredak pruža sve bolje partije!

U okviru 11. runde Mozzart bet Superlige Srbije, fudbaleri Napretka dočekuje Radnički iz Kragujevca. Utakmica u Kruševcu na programu je u subotu, u terminu od 19 časova. Posle veoma lošeg starta sezone, ekipa sa stadiona pod Bagdalom se trgla, pa nakon godinu vezala dve uzastopne pobede.

NAJNOVIJE VESTI IZ SUPERLIGE SRBIJE:

Šef stručnog štaba, Dušan Đorđević, smiruje strasti i poziva na oprez protiv kvalitetnog rivala.

-Mi smo imali dosta loš start i uspeli da se vratimo na pravi put u prethodna dva meča. Ne samo to, već i da izgledamo bolje na terenu. I dalje, ipak, treba biti jako oprezan, posebno što nam u goste dolazi tim sa igračima koji imaju puno superligaškog iskustva, poput Tomića, Varjačića, Vidosavjevića, Ubiparipa. Sa druge strane, verujem da smo ušli u bolje trenutke, napunili se samopouzdanjem i, ako ponovimo disciplinu i kvalitet sa prethodnih susreta, možemo da se nadamo uspehu kojim ćemo se značajno popeti na tabeli. Ponavljam, ovo su bile samo dve pobede, ne treba posle njih praviti euforiju i često pričam igračima da treba da radimo kao da smo tek počeli – kazao je Đorđević.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter