0
Evrokupovi

FOTO: Tviter/ @Cristiano

RONALDOV PUT OD PARTIZANA DO SOSIJEDADA: Kristijano prvi put posle dve decenije neće igrati Ligu šampiona, već Ligu Evrope! (VIDEO)

Objavljeno: 08.09.22 u 13:59

Pokušao je sve da tako ne bude.

Fudbaleri Mančester Junajteda večeras će na otvaranju Lige Evrope dočekati ekipu Real Sosijedada, za koju nastupa bivši fudbaler Partizana, Umar Sadik.

Ipak, ovaj meč obeležiće nešto sasvim drugo. Povratak Kristijana Ronalda u Ligu Evrope. Drugo po jačini evropsko takmičenje Portugalac nije igrao 20 godina.

Poslednji put bilo je to u dresu Sportinga iz Lisabona protiv ekipe Partizana u Beogradu. Doduše takmičenje se tada zvalo Kup UEFA. Crno-beli su tada uspeli da izbace portugalski klub, nakon produžetaka.

Pokušavao je Ronaldo da ovog leta napusti Crvene đavole i preseli u neki klub koji nastupa u Ligi šampiona, međutim više puta je dobio negativan odgovor od takvih klubova.

Situacija je za Kristijana postala još gora s obzirom da je kod Ten Haga izgubio i mesto u startnih 11. Videćemo da li će mu holandski trener ukazati poverenje protiv španskog kluba večeras.

NAJNOVIJE VESTI IZ LIGE EVROPE:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter