0
Evrobasket 2022

Svetislav Pesic Eurobasket 2022, Evropsko prvenstvo u kosarci, 1.9.2022. Prag, Ceska photo: Matias Horak/STARSPORT

PEŠIĆU PRIREĐENO OGROMNO IZNENAĐENJE PRED POLJSKU: Obeležen veliki jubilej – selektor je ovo zaslužio! (FOTO)

Objavljeno: 08.09.22 u 18:26

U ekipi vlada fantastična atmosfera.

Predsednik KSS Predrag Danilović, danas je priredio iznenađenje selektoru Srbije Svetislavu Pešiću. Povod za sve je obeležavanje 20 godina od osvajanja zlatne medalje na čuvenom SP u Indijanapolisu, a Danilović je tom prilikom uručio poklon Pešiću.

Ovaj događaj obeležen je i slikom, koju je KSS objavio na svom Tviter profilu. Podsećamo, Srbija će se večeras od 21 čas sastati sa selekcijom Poljske u psolednjem meču grupe D ovogodišnjeg Evrobasketa.

Pred taj meč, selektor Pešić je pričao o statusu Nedovićeve povrede, koja je zabrinula sve ljubitelje košarke u Srbiji.

Nedović je povredio list ili deo tog mišića. Nije duboka ruptura, videćemo da li će i koliko će on odsustvovati. Medicinski staf pravi plan za njegovu rekuperaciju. Koliko će to da uspe videćemo. Igra se još puno utakmica. Tako da ćemo videti kakva je tu situacija sa njim. Svaki dan polako napredujemo, ali svaki dan nam se polako dešavaju ovakve stvari i malo nam to remeti te programe koje smo zamislili – zaključio je Pešić

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter