0
Evrobasket 2022

Israel - Serbia, FIBA Eurobasket 2022, Evropsko prvenstvo u kosarci, Group Phase, Group D, Izrael - Srbija 6.9.2022. Prag, Ceska photo: Matias Horak/STARSPORT

PEŠIĆ OTKRIO STATUS NEDOVIĆEVE POVREDE: Spomenuo Milutinova i Marinkovića – evo kada će zaigrati (VIDEO)

Objavljeno: 07.09.22 u 20:16

Sutra je dan pauze.

Košarkaška reprezentacija Srbije, odlično igra na ovogidšnjem Evrobasketu. Na četiri susreta, zabeležno je isto toliko pobeda, a Orlovi će u četvrtak imati dan pauze, dok će se u petak sastati sa selekcijom Poljske u borbi za prvo mesto u grupi.

U susret tom duelu, medijima se obratio selekor Svetislav Pešić, koji je pričao o statusu povređenih igrača.

Što se tiče igrača, nadamo se da da bi sutra Nikola mogao da odigra prve minute na ovom EP. Nadamo se i da će i Vanja da se priključi ekipi, hoće li igrati ili neće, to ćemo videti na treningu – počeo je Pešić.

Potom je progovorio i o povredi Nemanje Nedovića, koja je zabrinula mnoge. Selektor naše zemlje otkrio je da se još ne zna koliko će bek Zvezde odsustvovati i da se pravi plan za njegov oporavak.

Nedović je povredio list ili deo tog mišića. Nije duboka ruptura, videćemo da li će i koliko će on odsustvovati. Medicinski staf pravi plan za njegovu rekuperaciju. Koliko će to da uspe videćemo. Igra se još puno utakmica. Tako da ćemo videti kakva je tu situacija sa njim. Svaki dan polako napredujemo, ali svaki dan nam se polako dešavaju ovakve stvari i malo nam to remeti te programe koje smo zamislili – zaključio je Pešić.

VESTI O EVROBASKETU:

Koje 3 selekcije osvajaju medalju na Evrobasketu?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter