0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PETRIĆ PROGOVORIO O FEJSI I KAPITENSKOJ TRACI: On je nije odbacio – postupio bih isto tako!

Objavljeno: 07.09.22 u 20:37

Vreme je za start Lige konferencija.

Fudbaleri Partizana u četvrtak će odigrati prvu utakmicu grupne faze Lige konferencija, protiv ekipe Slovacka. Pred taj duel, trener crno-belih Gordan Petrić, održao je konferenciju za medije, na kojoj se dotakao i situacije kada je Ljubomir Fejsa u susretu sa Kolubarom, odlučio da ne stavi kapitensku traku.

Pošto se povela priča o utakmici protiv Kolubare, kad je Fejsa navodno odbio traku. On nije odbio, ja bih isto postupio kao što je postupio Ljuba, da mladi igrač bude kapiten i oseti to. Te priče da je on odbacio traku nisu tačne. Ljuba je generalno suvo zlato u svlačionici za igrače, pogotovo za mlađe, da nauče i osete šta je profesionalizam. Ponavljam, i ja bih verovatno tako postupio i dao traku mlađem igraču. Hteo sam to da kažem, da ne bude nesporazuma – razrešio je sve dileme trener Partizana.

Povodom toga, odmah nakon utakmice oglasio se i sam Fejsa, koji je sve ukratko objasnio.

Da razjasnimo ovo oko trake. Moj stav je bio i biće – traku posle tri glavna kapitena treba da nosi igrač koji je dugo u klubu, koji je ponikao u PARTIZANU i koji svakako igrama i zalaganjem zaslužuje da je nosi i da bude vođa Parnog valjka. Ja sam stariji igrač, sa karijerom i stvarno neću mlađim igračima uskraćivati da budu vođe, jer smatram da oni to mogu, a i zaslužuju, napisao je Fejsa.

VESTI O PARTIZANU:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter