5
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

OVO STVARNO NIKO NIJE OČEKIVAO: Vujadin Savić na klupi Crvene zvezde! (VIDEO)

Objavljeno: 07.09.22 u 12:48

Crvena zvezda u četvrtak od 21 čas dočekuje na svom terenu tim Monaka u okviru prve utakmice grupne faze Lige Evrope. Miloš Milojević i Aleksandar Pešić su govorili za medije u toj utakmici.

FOTO: FK Crvena zvezda

Jedno od ogromnih iznenađenja jeste dolazak Vujadina Savića u stručni štab, on je obezbedio sve trenerske licence i završio igračku karijeru pa je od sada umesto na terenu, pored linije travnate površine na Marakani.

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

Vujadin Savić je rođen 1. jula 1990. godine u Beogradu i prošao je sve omladinske kategorije Crvene zvezde. Vezuje se za neke od najvećih uspeha u novijoj istoriji kluba iz Ljutice Bogdana, s obzirom na to da je kao kapiten predvodio Crvenu zvezdu u Ligi šampiona.  Nastupao je u dva mandata i odigrao 82 utakmice. Bio je deo generacije i koja je uvela Zvezdu u grupnu fazu Lige Evrope posle mnogo vremena.

FOTO: FK Crvena zvezda

Takođe još jedno ime koje dolazi u stručni štab Miloša Milojevića jeste iranski stručnjak, Poja Asbagi, kome je hajlajt karijere vođenje Geteobora. Kako će sve to izgledati, videćemo u narednom periodu.

0
0

5 Komentara

  1. On ima sve licence pa to samo govori kakva je škola za trenere…i ko je vodi pa kako može da ih ima a do juče je igrao šta je sa seminarima to za njega ne važi pametan na tatu

    0
    0
    Odgovori
  2. Obezbedio sve trenerske licence- hahaha, a ,,otac mu je tata,,ovaj počinje od fakulteta odmah, nema osnovna, srednja odmah fakultet, prvo pa muško odmah Zvezda, šta li se radi više u našem fudbalu, smešno i jadno….

    0
    0
    Odgovori
  3. Peki
    Ne javlja se sada sa izjavam gpspodin Terzic posle uspednog prelaznog roka srsmota postali smo dom penzonera

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter