1
Evrokupovi

FOTO: Twitter/@crvenazvezdafk

MILOJEVIĆ ŠALJE SNAŽNU PORUKU: Ovde su padali i jači od Monaka! (VIDEO)

Objavljeno: 07.09.22 u 12:15

Crvena zvezda u četvrtak od 21 čas dočekuje na svom terenu tim Monaka u okviru prve utakmice grupne faze Lige Evrope. Miloš Milojević i Aleksandar Pešić su govorili za medije u toj utakmici.

Ovde su padale i mnogo jače ekipe od Monaka“ – reako je Milojević, pa potom nastavio:

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

„Arhivirali smo prethodne dve utakmice, analizirali našu igru, trudimo se da popravimo šta treba i okrenuli smo se duelu protiv Monaka.“ – dodao je šef stručnog štaba.

Dobre vesti za Crvenu zvezdu što se tiče zdravstvenog stanja.

Analizirali smo Monako, vidimo našu šansu, imamo odlične pojedince, ukoliko budemo dobro igrali timski, mislim da možemo da ostvarimo pozitivan rezultat. Ivanić je u konkurenciji za tim, ali ćemo danas odlučiti da li je pametno da zaigra sutra. Tek je izašao iz povrede.

„Kao što je šef rekao, čeka nas veoma jak rival, poštujemo ih, ali mi verujemo u nas.“ – bile su prve reči napadača Aleksandra Pešića.

„Ekipa je potpuno spremna, kako fizički, tako i psihički. Ovaj tim je ostvario mnogo uspeha i potrebna nam je podrška.“ – dodao je Pešić.

 

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter