0
Evrobasket 2022

FOTO: FIBA

HEROJ REPREZENTACIJE CRNE GORE PREZADOVOLJAN: ‘Potpuno zasluženo smo stigli do cilja!’ (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 07.09.22 u 21:45

Odigrao je najbolje onda kada je najviše trebalo!

Reprezentacija Crne Gore ‘preživela’ je sudije i reprezentaciju Gruzije, te tako uspeli da se plasiraju u osminufinala Evropskog prvenstva. Najbolji igrač susreta bio je Igor Drobnjak, koji je postigao 22 poena, uz jedan zaista fenomenalan pogodak za tri poena, na isteku treće deonice.

‘Potpuno zasluženo smo stigli do cilja. Pobedili smo Belgiju, Bugarsku i Gruziju, imali dobijen meč protiv Turske i slab dan protiv Španije. Utakmica protiv Gruzije ima dodatnu težini jer smo pobedili na izuzetno paklenom terenu, jer smo se izborili sa navijačima, sa pritiskom sa tribina. Svi smo disali kao jedan i to je bio ključ uspeha.’ – rekao je Drobnjak, da bi potom dodao:

‘Sada se okrećemo duelu sa Nemačkom u osmini finala. Ponovo ćemo igrati protiv domaćina, atmosfera u Berlinu će sigurno biti paklena, ali verujem da smo pokazali da smo kadri za velika dela. Pobedu ne mogu, ali borbu do poslednjih atoma snage obećavam!’

Crna Gora se u osminifinala sastaje sa selekcijom Nemačke.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter