4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

LALATOVIĆ PONOVO U SUPERLIGI: Ovo su svi čekali – ‘Božiji sin’ se vraća na mesto uspeha!

Objavljeno: 05.09.22 u 09:52

Nakon neuspele ‘epizode’ u Borcu iz Banja Luke vraća se tamo gde je činio čuda!

Srpski stručnjak Nenad Lalatović uskoro bi trebao da postane novi-stari trener Radničkog iz Niša. Ovo bi bio njegov treći mandat u Nišu, a sada ga očekuje dosta težak zadatak, jer se Radnički nalazi u seriji očajnih rezultata.

Lalatović je letos preuzeo Borac iz Banja Luke, ali stvari u Republici Srpskoj za njega nisu išle kao što je on očekivao, pa je došlo do rastanka.

NOVOSTI IZ SUPERLIGE:

Meraklije je na startu sezone predvodio Sivić, koji je podneo ostavku nakon zaista lošeg starta prvenstva, da bi na njegovo mesto došao Saša Mrkić. Poput Sivića, ni Mrkić se nije baš najbolje snašao i sada se nalazi na izlaznim vratima kluba.

Tokom svoje trenerske karijere Lalatović je promenio nekolicinu timova, a između ostalih vodio je Crvenu zvezdu, Voždovac, Čukarički, bio selektor mlade reprezentacije Srbije..

 

0
0

4 Komentara

  1. Više se ne zove fk Radnički Niš, već putujuće pozorište Šopalović. Slede nove predstave pored aut linije, konferencije za štampu. Više fudbal nije bitan nažalost, došlo je vreme zabavljača i pojedinaca kojima je moral nula.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter