1
Evropske lige

FOTO: FK Borac Banja Luka

USVOJENA OSTAVKA LALATOVIĆA: Osim njega, finansijska kazna za fudbalere!

Objavljeno: 27.08.22 u 15:48

Fudbaleri Borca iz Banjaluke poraženi su od Leotara u okviru nacionalnog šampionata Bosne i Hercegovine rezultatom 0:1. Tim trenera Nenada Lalatovića dominirao je celim tokom meča, ali realizacije je izostala na ovom susretu. To je uslovilo da Lale podnese ostavku, koja je kasnije i usvojena.

Nenad Lalatović je podneo ostavku zbog serije promenjivih rezultata, a sa željom da se dok je još vreme trenerskom rokadom pokušaju ostvariti zacrtani klupski ciljevi u ovoj sezoni. Upravni odbor FK Borac odlučio je da prihvati ostavku, a Nenadu Lalatoviću želimo svu sreću u nastavku trenerske karijere“, stoji u saopštenju banjalučkog kluba.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

Igrači takođe bivaju sankcionisani.

UO FK Borac odlučio je zbog nedovoljnog zalaganja na terenu i igara nedostojnih crveno-plavog dresa sa Borčevim grbom da kazni kompletan igrački kadar sa 30 posto mesečnih primanja“, piše u saopštenju Borca.

0
0

1 Komentara

  1. TAKOeee bre, teray bre TO dok vas niye ukanaLio k’o mister deki Coor***VU….boom, sinula mi je ooodlicna ideya, mISTER dEKIYA za novog trenera FK Borca iz BL..jbg..tamo neka ‘pokazuye’ svoje fudbalsko ‘znanje&umece’, kada ti ceo drz. apaRAT ne stoji iza LEDJA…ok…!!!?? .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter