2
Domaći fudbal

Ljubomir Fejsa Partizan v TSC Backa Topola, Mozzart Super Liga 2022/2023 on July 23, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

POZNATO ZBOG ČEGA JE FEJSA ODBIO KAPITENSKU TRAKU: Urošević mu je prišao, ali nije očekivao ovakvu reakciju! (VIDEO)

Objavljeno: 04.09.22 u 21:16

Sada je obrazložena njegova odluka.

Navijači Partizana prezadovoljni su onim što su videli u Lazarevcu u 10. kolu Mozzart Bet Superlige Srbije. Crno-beli su savladali Kolubaru sa čak 1:5, a utakmicu je obeležio i jedan gest Ljubomira Fejse.

Naime, kada je Slobodan Urošević izlazio iz igre, morao je da nekom drugom igraču preda kapitensku traku. Prvo je prišao Ljubomiru Fejsi, možda i najiskusnijem igraču srpskog vicešampiona, ali ga je od odgnurnuo, uz jasnu naznaku da produži dalje.

Povodom toga, oglasili su se iz tabora crno-belih, koji su objasnili ovu odluku Fejse.

– Ljuba Fejsa nije uzeo traku jer smatra da ima mladih igrača, posebni onih poniklih u Partizanu i da on kao stariji igrač sa ogromnom igračkom karijerom nema potrebe da je uzima, saopšteno je iz Partizana.

U međuvremenu, oglasio se i sam Fejsa:

– Da razjasnimo ovo oko trake. Moj stav je bio i biće – traku posle tri glavna kapitena treba da nosi igrač koji je dugo u klubu, koji je ponikao u PARTIZANU i koji svakako igrama i zalaganjem zaslužuje da je nosi i da bude vođa Parnog valjka. Ja sam stariji igrač, sa karijerom i stvarno neću mlađim igračima uskraćivati da budu vođe, jer smatram da oni to mogu, a i zaslužuju, napisao je Fejsa.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

2 Komentara

  1. Kapitenska traka je kao zastava jednog naroda u ratu, jedan barjak koji se sa ponosom nosi. Ovakvo sramno ponasanje je prvenstveno zasluga trenera koji nije odredio drugog, treceg kapitena..ali ovakvo guranje trake, bez obzira da li si ,,poštenjačino“ mislio da je neko mladji potrebniji kao kapiten je dno dna.
    Traka partizana je sveta, makar je nazor nosio.

    0
    0
    Odgovori
  2. Desilo se sto se desilo, ali ne treba Fejsu sad razapinjati… U Klubu je opsta konfuzija, ne zna se ko pijes ko placa! To se u sredjenim klubovima i dobro vodjenim ekipama unapred zna a ne da Urosevic ide od jednog do drugog pa ko prihvati kapitensku traku. Zalosno i smesno, a znate li vi ko su sve slavni asovi nosili ovu traku? Sram vas bilo u Klubu svih odreda, prvo Petrica koji je to morao pre meca dogovoriti i odrediti u svlacionici.
    Uzas i sramota nevidjena!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter