0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

CRNO-BELI LAKO PROTIV KOLUBARE: Petarda u Lazarevcu! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 04.09.22 u 19:51

Ubedljiv trijumf Partizana!

Fudbaleri Kolubare ugostili su Partizan u okviru 10. kola Mozzart bet Superlige Srbije. Domaćin nije uspeo da pruži ozbiljniji otpor favoritu iz Humske, pa je utakmica u Lazarevcu završena ubedljivom pobedom crno-belih sa 1:5.

FOTO: STARSPORT

Partizan je već u prvom delu igre u potpunosti slomio otpor rivala! Nakon 45 minuta igre na semaforu je pisalo 1:4, pa je već pri odlasku na najdužu pauzu ime pobednika bilo poznato.

Utakmica verovatno nije mogla da počne na uzbudljiviji način. Partizan je do vođstva stigao već u 2. minutu. Mladi Kristijan Belić, ponovo je iskoristio pruženu priliku da zaigra od starta, ukrao je loptu rivalu u blizini kaznenog prostora, a potom proigrao Rikarda Gomeša.  Iskusni napadač crno-belih je na rutinski način realizovao šansu u kojoj se našao.

Samo šest minuta kasnije, Kolubara je šokirala crno-bele i oduševila domaću publiku! Vukušić je iz prve centrirao na drugu stativu, a sin nekadašnjeg trenera Zvezde, Vladana MilojevićaNemanja, odradio je lakši posao i loptu prosledio u mrežu.

U 18. minutu Partizan je ponovo poveo! Domaćin je izgubio loptu, saigrači su ubrzo ugledali Rikarda, uposlili ga, a on je fintom izbacio čuvara iz igre i savladao Stanivukovića.

Partizan je u potpunosti slomio otpor rivala u nastavku prvog poluvremena! Najpre je Natho u 32. minutu povisio na 1:3. Iskusni vezista je kaznio grešku štopera domaćeg sastava, a loptu koju je dobio kao na tacni, samo je prosledio u mrežu

Već u 39. minutu Rikardo je upisao het-trik! Nisu domaći imali rešenje za raspoloženog špica aktuelnog vicešampiona Srbije. Dijabate je atraktivno, petom, proigrao Živkovića, desni bek je poslao upotrebljiv centaršut u petarac, a Rikardo je gospodario u tom delu terena na današnjem susretu, pa mu nije bilo teško da upiše još jedan gol.

Konačan rezultat postavljen je u 52. minutu meča. Kvinsi Menig je postigao prvi ovosezonski pogodak u elitnom rangu srpskog fudbala. Holanđaninu je to ukupno drugi gol ove sezone, jer je zatresao mrežu AEK-a iz Larnake u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Partizan je na rutinski način utakmicu priveo kraju, bez ikakvih problema i komplikacija. S obzirom na rezultat, jasan je razlog zbog kojeg je tempo igre opao u drugom poluvremenu.

Crno-bele već u četvrtak očekuju obaveze na evropskoj sceni, putuju u Češku, a protivnik je Slovačko. Kolubara narednu utakmicu igra u subotu, kada će gostovati ekipi TSC-a u Bačkoj Topoli.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter