0
Domaći fudbal

Kolubara v Partizan, Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FC Kolubara (JNA) on September 04, 2022 in Lazarevac, Serbia. (Photo by Starsport.rs ©)

PETRIĆ I RIKARDO ODUŠEVLJENI POSLE KOLUBARE: Momci su znali da igraju i pre nego što sam došao! (VIDEO)

Objavljeno: 04.09.22 u 21:35

Da li je ovo najava „pravog“ Partizana?

Fudbaleri Partizana dominirali su u Lazarevcu u 10. kolu Mozzart Bet Superlige Srbije, a trijumfovali su rezultatom 1:5. Deluje da crno-beli nisu mogli da odigraju bolji meč pred duel prvog kola Lige konferencija, koji je na programu u četvrtak, gde srpski vicešampion gostuje Slovacku.

Nakon duela protiv Kolubare, medijima se obratio trener Partizana Gordan Petrić, koji je istakao da njegovi igrači nisu zaboravili da igraju fudbal i da su se sada samo poklopile kockice.

– U utakmici sa Zvezdom smo pokazali šta možemo i koliko. Momci su i sada pokazali ono što znaju. Znali su to i pre mog dolaska, nisu zaboravili fudbal. Samo su se sada kockice sklopile. Treba nastaviti dalje – počeo je Petrić, a potom je odgovorio na pitanje da li je ovo model po kome treba da se igra:

– Zavisi to od mnogo stvari, između ostalog i toga ko je rival.. Danas smo ispunili 80 odsto onoga što smo dogovorili. Već u četvrtak nas čeka drugačiji meč – zaključio je Petrić.

Fudbaler Partizana Rikardo Gomeš, na ovoj utakmici, postigao je 3 pogotka, a po završetku susreta, rekao je da čitav tim, sada vodi snažna motivacija ka prvom meču grupne faze Lige konferencija.

– Mislim da smo povratili samopouzdanje i da je to sada i vidljivo. Za nas velika pobeda danas i snažna motivacija koja nas vodi i ka prvoj utakmici u grupnoj fazi Lige konferencije. Želimo da započnemo evropski put na najbolji način, istakao je Rikardo Gomeš.

SVI REZULTATI:

Kolubara – Partizan 1:5

Vojvodina – Voždovac 2:1

Crvena zvezda – TSC (U TOKU)

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter