0
Domaći fudbal

FOTO: FK Vojvodina

PARTIZANOVO NESUĐENO POJAČANJE DONELO 3 BODA VOŠI: Zmajevi bili blizu boda – ipak idu kući pognute glave!

Objavljeno: 04.09.22 u 20:15

Bilo je više nego interesantno.

Fudbaleri Vojvodine, zabeležili su 5. pobedu u domaćoj Mozzart Bet Superligi Srbije, tako što su nadigrali ekipu Voždovca sa 2:1. Apsolutni heroj ekipe iz Novog Sada bio je novajlija i Partizanovo nesuđeno pojačanje Nikola Čumić, koji je postigao oba pogotka za domaće.

U prvih 45 minuta, delovalo je da je Voždovac pokazao više, ali da to nije uspeo da materijalizuje. Kako to obično biva, u 60. minutu je stigla kazna, a možemo reći da su Novosađani od tog momenta upalili motore.

FOTO: FK Vojvodina

Nikola Čumić, svoj prvi pogodak postigao je u 60. minutu. Samo 9 minuta kasnije, izjednačenje Voždovčanima doneo je Burmaz. U momentima kada su svi mislili da će ove dve ekipe podeliti bodove, još jednom se pokatalo koliko će Čumić doneti Vojvodini u nastavku sezone.

Doskorašnji fudbaler Olimpijakosa, postigao je pobednički pogodak u 92. minutu za konačnih 2:1. Vojvodina je tako upisala 19. bod u ovogodišnjoj Mozzart Bet Superligi Srbije, dok je Voždovac ostao na 17 bodova.

VESTI IZ MOZZART BET SUPERIGE SRBIJE:

SVI REZULTATI:

Kolubara – Partizan 1:5

Vojvodina – Voždovac 2:1

Crvena zvezda – TSC (U TOKU)

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter