0
Evropske lige

FOTO: Twitter/ManUtd

MANČESTER JUNAJTED NANEO PRVI PORAZ ARSENALU: Rašford i Entoni srušili Tobdžije! (VIDEO)

Objavljeno: 04.09.22 u 23:51

Ovo će im uliti dodatno samopouzdanje.

Fudbaleri Mančester junajteda savladali su Arsenal u 6. kolu Premijer lige rezultatom 3:1. Pogotke za domaće, postigli su Entoni , dok se u strelce dva puta upisao Markus Rašford. Sa druge strane, Saka je zabeležio jedini gol za Arsenal.

Martineli je u 12. minutu prvi zatresao mrežu na utakmici, ali mu je gol poništen zbog prekršaja, u 12. minutu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Nakon toga, usledio je prvi pogodak za Junajted, postigao je Entoni u 35. minutu na asistenciju Rašforda, koji je zasigurno obeležio ovaj susret. Izjednačenje i najavu uzbudljivog meča, doneo je Saka u 60. minutu.

Samo 6 minuta, bilo je potrebno domaćima da stignu do nove prednosti, a strelac je bio Markus Rašford. Pokušavali su fudbaleri Arsenala na sve moguće načine da dođu do izjednačenja, a onda je Rašford u 75. minutu postavio konačan rezultat ovog susreta.

Bio je ovo prvi poraz u sezoni za Arsenal, koji ostaje na prvom mestu sa 15 bodova, dok je Junajted zabeležio 4. pobedu i trenutno je na 5. poziciji Premijer lige.

SVI REZULTATI:

Brajton – Lester 5:2

Mančester junajted – Arsenal 3:1

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter