0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

KOMPLIKOVANA SITUACIJA: ‘Žao mi je zbog Kristijana, ali on više nije naš problem!’

Objavljeno: 04.09.22 u 16:17

Ronaldo je nezadovoljan na ‘Teatru snova’!

Fudbaleri Mančester junajteda od 17 časova i 30 minuta na ‘Old Trafordu‘ dočekuju ekipu Arsenala. Ekipa se nakon lošeg starta u nacionalnom prvenstvu ‘trgla’, vezala tri trijumfa, ali sada je očekuje susret sa liderom na tabeli Premijer lige.

Junajted već duži vremenski period ne uspeva da pronađe put za izlazak iz teške situacije u kojoj se nalazi. Smenjuju se treneri, fudbaleri dolaze i odlaze, ali trofeja i značajnijih uspeha nema.

NAJNOVIJE VESTI IZ PREMIJER LIGE:

Da stvar bude još gora, Kristijano Ronaldo je vrlo nezadovoljan statusom u klubu, a trener Erik Ten Hag ne računa ozbiljnije na usluge jednog od najboljih igrača u istoriji fudbala.

Povodom komplikovane situacije u kojoj se Kristijano nalazi, oglasio se direktor Juventusa, Ronaldovog bivšeg kluba, Mauricio Arivabene.

-Sa Ronaldom smo se oprostili sa obostranim poštovanjem. To što mu se dogodilo u Junajtedu više nije naš problem. Žao mi je da ga vidim u situaciji neugodnoj za njega i ekipu, ali više nije naš problem – kazao je  Arivabene.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter