0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

HOLANĐANIN OTKRIO ZAŠTO RONALDA NEMA U STARTNIH 11: Ten Hag nije mogao da ‘pobegne’ od pitanja, evo šta je rekao! (VIDEO)

Objavljeno: 04.09.22 u 16:56

‘Sve zavisi od njega!’

Fudbaleri Mančester junajteda od 17 časova i 30 minuta na ‘Old Trafordu‘ dočekuju ekipu Arsenala. Ekipa se nakon lošeg starta u nacionalnom prvenstvu ‘trgla’, vezala tri pobede, a sada je na programu susret sa liderom na tabeli Premijer lige.

Sve komplikovaniji status u klubu pripada prvoj zvezdi tima, Kristijanu Ronaldu. Erik Ten Hag mu pruža šansu na kašičicu, a to svakako ne odgovara jednom od najboljih igrača u istoriji fudbala.

Uoči velikog derbija sa Tobdžijama, trener Junajteda je upitan da otkrije razlog zbog kojeg Portugalca nema u startnih 11.

– Biću njegov prijatelj, nekada ću da budem i njegov učitelj, ali sve zavisi od situacije. Kao što znamo, nije bio na pripremama i na letnjoj turneji. Bez dobro odrađenih priprema ne može da igra. Njegova minutaža zavisiće od situacije na terenu, utakmice i naravno od njegove fizičke spreme – istakao je Ten Hag.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter