0
Evrobasket 2022

FOTO: Youtube/FIBA

ZAŠTO JE SVETISLAV PEŠIĆ BIO LJUT PRE KONFERENCIJE: Jedna stvar ga je posebno uznemirila!

Objavljeno: 03.09.22 u 08:57

Potpuno razumno razmišljanje selektora.

Raspored ovog Evrobasketa, definitivno ne ide na ruku našoj selekciji, koja je nakon trijumfa nad Holandijom u prvom meču na prvenstvu, iz hale izašla posle 23 časa. Srbiju već danas očekuje meč sa domaćinom Češkom, a on je na programu od 17.30, što je znatno ranije u odnosu na jučerašnji susret.

Protokoli nakon utakmice sa Holandijom morali su da se ispoštuju, a pre samog starta konferencije za medije, selektor Srbije Svetislav Pešić, obratio se moderatorki. On ju je upitao zašto se konfeencija ovako odugovlači, na šta je dobio odgovor da će uskoro početi.

Potom je selektor Srbije seo i rekao da je spreman, a onda shvatio da će morati da sačeka i Vanju Marinkovića, koji se prvi obratio medijima. Pešić je nakon obraćanja medijima užurbano napustio halu, kako bi se što bolje odmorio i spremio za novu utakmicu koja je od tog momenta bila daleko samo 18 sati.

VESTI O EVROBASKETU:

Selektora Srbije, na konferenciji je posebno odševilo navijanje.

Najviše sam bio impresioniran našom publikom. Moram da kažem da za ovo vreme što smo igrali kvalifikacije, možda je bilo potrebno da dođemo u Prag da igramo, jer takvu podršku nismo dobili nikad do sada osim protiv Grčke. Ono što je mnogo važnije od toga sa aspekta čiste košarke, naša ekipa je pokazala profesionalan odnos, želeli su da svi igrači daju maksimum i taj odnos je nešto što mi se najviše dopalo. Svaka utakmica donosi nešto novo, drugačije, ali odnos prema igri i želja da se odigra kako smo pripremali utakmicu je nešto što je važno za mene, a i mene, istakao je Pešić.

Koje 3 selekcije osvajaju medalju na Evrobasketu?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...
0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter