0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ŽARKO LAZETIĆ PRED ZVEZDU: Pet godina ih niko nije pobedio na njihovom terenu! (VIDEO)

Objavljeno: 03.09.22 u 13:19

Šef stručnog štaba TSC-a, Žarko Lazetić održao je konferenciju za štampu pred sutrašnji meč protiv Crvene zvezde u okviru 10. kola Mozzart bet Superlige Srbije.

Istakao je da su mečevi protiv Zvezde i Partizana praznici za svaku ekipu, kao i da ne postoji bolja prilika da se ekipa pokaže u najboljem svetlu.

„Igraćemo na fenomenalnom stadionu i na dobrom terenu protiv ekipe koja je poslednjih pet godina aktuelni šampion. Nema potrebe isticati kakav su tim i kakve igrače imaju. Pet godina ih niko nije pobedio na njihovom terenu, mislim da na sto utakmica nisu doživeli poraz, što govori koliko su jaki. Od igrača ću tražiti da uživaju i nadigravaju se“ započeo je Lazetić, a zatim se prisetio proteklih nekoliko mečeva protiv Zvezde, na kojima je TSC doživeo rezultatske katastrofe.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

„Naravno, kada igramo protiv ekipe kakva je Zvezda to će u manjoj meri biti moguće. Koliko god budemo mogli trudićemo se da igramo našu igru, da držimo loptu u posedu i kreiramo šanse, da dolazimo do njihovog gola. Cilj nam je da posle dva poraza od njih sa po četiri primljena gola, pokušamo da i mi postignemo pogodak“ zaključio je Lazetić.

Aranđel Stojković je takođe, izneo svoja očekivanja pred sutrašnji meč.

„Očekujemo tešku utakmicu. Svi znamo kakva je Zvezda ekipa, da imaju sjajne pojedince i odličan individualni kvalitet na koji moramo da obratimo pažnju. Daćemo sve od sebe da se prikažemo u najboljem svetlu“ kratak i jasan bio je defanzivac ekipe iz Bačke Topole.

Meč između Crvene zvezde i TSC-a na programu je sutra, a startovaće u 20 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter