0
Domaći fudbal

FOTO: Youtube/Screenshot

ĐOKOVIĆ POSLAO PORUKU DŽAJIĆU: Veoma emotivno obraćanje najboljeg srpskog tenisera! (VIDEO)

Objavljeno: 03.09.22 u 18:40

Divan Novakov gest!

Crvena zvezda i Dragan Džajić sinoć su u punom Narodnom pozorištu proslavili veliki jubilej60 godina jednog od najboljih jugoslovenskih fudbalera u Zvezdi!

Crveno-beli su odlučili da na kraju tekuće sezone povuku dres sa brojem 11 u čast Džajića. Svi prisutni imali su priliku da pogledaju film namenjen popularnom Džaji, a na njegovu adresu stigle su čestitke iz svih krajeva sveta.

Jednu od njih napisao je najbolji srpski teniser i po mnogima najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković.

– Poštovani Džajo, kasno sam se rodio da bih te gledao uživo, ali sam rano naučio da legenda večno traje. Hvala ti za decenije sjaja naše Zvezde. S poštovanjem, Novak Đoković, poručio je Nole.

Takođe i treća Zvezdina zvezda napisala je pismo.

– Draga naša Zvezdo, hvala Vam što ste 60 godina pretvorili u ovo nezaboravno veče. Nema reči koje su dostojne sreće, ponosa i časti koju ste mi ukazali u najsvečanijem trenutku u mojoj profesionalnoj karijeri. Više nemam neostvarenih želja, sve su ispunjene pod našom srećnom Zvezdom. Vredelo je, istakao je Džajić.

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter