0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

KAKAV OMAŽ LEGENDI ZVEZDE: Zvezdan Terzić objavio da se povlači broj iz upotrebe, evo koji i zašto! (VIDEO)

Objavljeno: 02.09.22 u 21:14

Crvena zvezda, ali i svestki fudbal, nisu imali mnogo fudbalera kao što je Dragan Džajić. On je navršio svojih 60 godina u Crvenoj zvezdi pa je povodom toga održana akademija u njegovu čast.

Zvezdan Terzić je saopštio da se broj 11 povuče iz upotrebe u njegovu čast.

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

„Reći ću ono što su činjenice. On je najbolji fudbaler Srbije svih vremena. On je simbol Zvezde i Srbije, i jedno od najvećih imena koja je naša država imala. On je svoje ime upisao u istoriju Zvezde zlatnim slovima. Koliko živi Zvezda, 78 godina, a samo je 17 bilo bez njega. On je sadašnjost i budućnost Zvezde. Imam privilegiju da učim od njega. Niko tako dobro ne poznaje Zvezdu kao on. Niko ne može da vam da savet bolje od njega. On je neprocenjiv za sve u klubu“ – rekao je Terzić da bi zaključio:

„Dres se sa brojem 11, trajno povuče iz upotrebe na kraju ove sezone. I za kraj u ime Crvene zvezde imam veliko zadovoljstvo da kažem, Dragane, hvala ti za ovih 60 godina, za sve radosti, za sve trofeje u našem muzeju, hvala ti što si Zvezdu učinio najvećom na ovim prostorima .“

U Zvezdi je povučen iz upotrebe broj 12 koji je povučen u čast Delija, dok takođe, među crveno-belima niko neće moći da nosi broj 26 nakon tragične smrti Gorana Gogića.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter