4
AdmiralBet ABA Liga

Kosarka Euroleague season 2019/2020 Crvena Zvezda v Khimki Moscow Stefan Jovic Beograd, 31.10.2019. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

PARTIZAN DEMANTOVAO JOVIĆEVE REČI: Nikada ga nismo ni pomenuli – ovo je prava istina! (VIDEO)

Objavljeno: 01.09.22 u 20:42

Prvi pomoćnik Željka Obradovića demantovao Stefana Jovića!

Pre par dana nekadašnji košarkaš Crvene zvezde, Stefan Jović, izjavio je da ga je krajem prošle godine kontaktirao večiti rival crveno-belih Partizan.

Ipak, danas je iz tabora crno-belih stigao demant. Vladimir Androić, prvi pomoćnik Željka Obradovića, rekao je da se o dovođenju Stefana Jovića uopšte nije ni razmišljalo.

– Evo sada ću da vam kažem jednu situaciju o Stefanu Joviću, koji se pojavio da smo ga mi tražili. Nikada otkada smo u Partizanu nismo ga pomenuli. Ne razumem odakle njegova informacija: „Tražio me Partizan i nećemo da idemo tamo“. Pa, nismo te ni zvali. Nije da mi ne mislimo da je dobar igrač, mislimo da je dobar igrač, ali je bio povređen i nismo na njegovom radaru, započeo je pomoćni trener Partizana i dodao:

Zašto bi sada neko izjavio to, verovatno da bi se dodvorio onom drugom klubu, koji, što kaže, je njegov klub, pa da kaže da ne voli Partizan, a njih mnogo voli, pa da ga oni uzmu. Jovića nikada nije bio na našem radaru. Nikada ni privatno sa Željkom nisam pominjao Jovića da može da pojača Partizan, zaključio je Androić.

0
0

4 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter