5
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

OBRADOVIĆ ŽELEO BIVŠEG PLEJMEJKERA ZVEZDE: ‘Partizan me je zvao u decembru, naravno da sam rekao ne! Nikada to ne bih uradio!’

Objavljeno: 30.08.22 u 10:18

Jović nije želeo da nastavi popularni trend ‘preletača’ iz jednih redova u druge!

Istaknuti srpski košarkaš i nekadašnji reprezentativac, Stefan Jović, otkrio je da je krajem 2021. godine dobio poziv od Partizana. Bivši plejmejker Crvene zvezde je odbio ponudu, jer nikada ne bi mogao da igra u redovima večitog rivala, kako sam ističe.

– Bila je ponuda Partizana, u decembru mesecu sada. Bila je priča da li ja želim da pričam i ja sam rekao naravno da ne. Svako ima pravo na svoj izbor, ako neko smatra da je to u tom trenutku najbolje za njega i njegovu karijeru ja to poštujem, ali to nikad ne bih uradio – istakao je Jović u podkastu ‘Sa Lukom i Kuzmom’.

Stefan je ostavio dubok trag na Malom Kalemegdanu, gde je u crveno-belom dresu nastupao u periodu od 2014. do 2017. godine. Za to vreme podigao je tri trofeja ABA lige, Superlige Srbije, kao i dva pehara Kupa Radivoja Koraća.

Tokom karijere nastupao je još za Slogu, Radnički iz Kragujevca, Bajern, Himki i Panatinaikos.

 

0
0

5 Komentara

  1. Vrvatno te je zVAo da ocistis sneg ispred ulaza, poznato je da je u decembru najjaci…nego, kako ide ona cuvena pesma:..’u ranu zoru kad svane dan,..’..??!!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter