0
Domaći fudbal

Aleksandar Katai (C) celebrates after scoring a goal Aleksandar Dragovic El Fardou Ben Nabouhane Sekou Sanogo Strahinja Erakovic Milan Rodic Milos Degenek (R) Fudbal-Super League Season 2021/2022 Cukaricki v Crvena Zvezda Beograd, 29.08.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

„UKRALI“ ZVEZDI NAPADAČA, SADA ODVODE JEDNOG OD KLJUČNIH FUDBALERA: Berluskoni kupuje u srpskom šampionu!

Objavljeno: 31.08.22 u 17:26

Strahinja Eraković važi za jednog od najtalentovanijih fudbalera koji je zaigrao za Crvenu zvezdu u protekloj deceniji, što je naravno, privuklo pažnju mnogih klubova, pogotovu onih iz najjačih evropskih liga, a jedne od takvih su i Kremonezea i Monce. Upravo je klub sa severozapada Lombardije u vlasništvu kontroverznog političara, Silvija Berluskonija.

Novajlije u najjačem rangu su užasno počele sezonu u Seriji A, nakon uvodna četiri kola nemaju osvojen ni bod, a obe ekipe su zainteresovane za usluge reprezentativca Srbije. Ugledni novinar sa Apenina, Đanluka Di Marcio, preneo je ovu informaciju, ali nije naveo sumu za koju bi eventualni transfer bio izvršen.

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

Strahinja Eraković je rođen 2001. godine, a za petostrukog srpskog uzastopnog šampiona odigrao je 60 utakmica, uz dve vezane duple krune. Za Orlove je debitovao u junu.

Zanimljivo je napomenuti da je upravo Kremoneze, ranije ovog leta, pobedio Zvezdu u trci za Sirila Desersa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter