0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@Feyenoord

IPAK ZVEZDA JOŠ UVEK NIJE BLIZU LIGAMA PETICE: Duplo više para za Desersa i transfer u anonimusa iz Serije A!

Objavljeno: 10.08.22 u 21:21

Velika želja uprave Crvene zvezde bio je Siril Desers, napadač Genka koji je prošlu sezonu proveo u Fajenordu, gde je Nigerijac postao najbolji strelac Lige konferencija. Ipak, konkurencija je bila prejaka za srpskog šampiona, pa se napadač seli na Čizmu, tačnije Kremoneze.

Genk je od ovog posla inkasirao čak 6.500.000 evra, što je najveća suma novca koju su Tigrovi izdvojili za nekog igrača. Ugovor je potpisan na pet godina. Primera radi, Zvezda je planirala da izdvoji do tri miliona evra za transfer Nigerijca, što samo govori da je i pored vanserijskih uspeha, petostruki vezani šampion Srbije još uvek miljama daleko od platežne moći i najmanjih ekipa iz liga petice.

„Jedan od mojih dečačkih snova bio je da igram za Genk, to se desilo. Jedan drugi san bio je da igram u jednoj od najjačih liga na svetu. Izgleda da mi se sada i to ostvarilo. Presrećan sam“, kazao Desers.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter