0
Košarka

Foto: Starsport

KONAČNO JE POZNAT SPISAK ZA EVROBASKET: Pešić ne vodi Bjelicu i Dobrića – ovo je naših 12! (FOTO)

Objavljeno: 31.08.22 u 19:51

Ovaj trenutak su svi čekali.

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić, objavio je spisak 12 igrača, koji će putovati na Evrobasket. Sa prvobitnog spiska otpali su: Nemanja Bjelica, Ognjen Dobrić, Filip Petrušev i Boriša Simanić.

HOTSPORT ANALIZA EVROBASKETA: Mitska zver Janis, Hrvati i Italijani – Srbija apsolutni favorit u grupi! (2/2)

Na spisku putnika za Češku se nalaze: Vasilije Micić, Vanja Marinković, Marko Gudurić, Nemanja Nedović, Ognjen Jaramaz, Nikola Kalinić, Vladimir Lučić, Dejan Davidovac, Marko Jagodić-Kuridža, Nikola Jokić, Nikola Milutinov i Dušan Ristić.

FOTO: KSS

O zdravstvenom stanju ekipe, prof. dr Dragan Radovanović je pred Evrobasket izjavio:

Nemanja Bjelica se nakon povrede lista desne noge nije u potpunosti vratio u trenažni proces i trenutno nije u mogućnosti da u tako kratkom vremenskom periodu do početka Evropskog prvenstva dostigne nivo fizičke spreme kakav je potreban za jedno toliko zahtevno takmičenje.

VESTI O SRBIJI:

Nemanja Nedović se u potpunosti oporavio od povrede zadobijene u meču sa Slovenijom, priključio se treninzima u punom intenzitetu.

Nikola Milutinov se tokom poslednja dva dana nalazi pod virozom, zbog čega mu je preporučena pošteda od napora u trajanju od nekoliko dana, ali njegovo učešće na Evrobasketu se ne dovodi u pitanje.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter