0
Domaći fudbal

Vojvodina v Radnicki Nis, Mozzart Super Liga 2022/2023 at Stadium Karadjordje on August 30, 2022 in Novi Sad, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

VOŠI BILE POTREBNE NIŠLIJE DA PREKINU NIZ REMIJA: Pobeda Stare dame, GAT gubi utakmice serijski! (VIDEO)

Objavljeno: 30.08.22 u 20:28

Fudbaleri Vojvodine su na svom Karađorđu savladali ekipu Radničkog iz Niša, veoma ubedljivo rezultatom 3:0, i tako prekinuli niz od tri remija i vratili se na pobedničke staze. Radnički je ovako okončao svoj niz od dva trijumfa, ali definitivno stvari deluju bolje za klub sa juga zemlje.

Do prednosti je došla Voša sredinom prvog dela kada je senegalski reprezentativac Iv Baraj doveo svoju ekipu u vođstvo. Nišlije su pokušale da izjednače, ali ipak nisu uspeli u tome, da bi početkom drugog dela igre Veljko Simić povisio prednost. Konačan rezultat je postavio Nemanja Nikolić deset minuta pre kraja meča, i time obezbedio povratak crveno-belih na treće mesto. Nišlije su trenutno na dvanaestoj poziciji.

NAJNOVIJE VESTI IZ SUPERLIGE SRBIJE:

U Kruševcu je Napredak upisao premijerni trijumf i pomerio se sa samog dna tabele, a savladana je ekipa Mladosti GAT minimalnim rezultatom.. Odlučujući pogodak je postigao Marko Šarić sredinom prvog dela igre. Mogli su domaći i do veće prednosti, a gosti iz Novog Sada gotovo nisu ništa pokazali. Ovo je sedmi uzastponi poraz tima sa Novog naselja, a time su pali na pretposlednje mesto, sa svega četiri osvojena boda, dok je pozicija iznad, sa poenom više, upravo njihov današnji rival.

Ranije danas Novi Pazar je upisao šesti vezani trijumf i savladao Spartak iz Subotice.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter