0
Domaći fudbal

FOTO: FK Novi Pazar

VLADIMIR GAĆINOVIĆ JE STVORIO ČUDOVIŠTE: Plavo-beli stigli Crvenu zvezdu! (VIDEO)

Objavljeno: 30.08.22 u 18:27

Novi Pazar melje i ne namerava da stane. Najnovija žrtva plavo-belih sa jugozapada Srbije bili su fudbaleri Spartaka iz Subotice, a poraženi su na gostovanju 2:0. Nije bio previše lep, niti sadržajan meč, ali je trener Pazaraca, Vladimir Gaćinović stvorio takmičarsko čudovište, koje igra na rezultat i melje svakog rivala.

NAJNOVIJE VESTI IZ SUPERLIGE SRBIJE:

Pazar je solidno otvorio meč, ali je u četvrtom minutu propustio priliku da dođe do prednosti. Penal je promašio Mijić, dok je zaslužan za najstrožu kaznu bio Majdevac. Ipak, nije to pokolebalo domaće koji su do prednosti stigli već u petnaest minuta kasnije, akciju po desnoj strani započeo je Nikčević, idealan centaršut Lončara i sjajna realizacija Mijića. U nastavku su plavo-beli odlično krenuli, pa su ponovo iznudili kazneni udarac, koji je realizovao Nikčević.

Pokušali su gosti da dođu do boda, imali inicijativu do kraja meča, ali bez uspeha. Novi Pazar je ovim trijumfom stigao Crvenu zvezdu na vrhu tabele, ruku na srce uz tri meča više, ali je impozantan niz od šest pobeda, dok je Spartak trenutno četiri meča bez trijumfa, što je Plave golubove gurnulo u zonu plej-auta.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter