3
Domaći fudbal

FOTO: Screenshot

SUDIJSKI EKSPERT O MEČU PARTIZANA: ‘Bezobziran start igrača crno-belih, trebalo je da dobije drugi žuti’

Objavljeno: 29.08.22 u 08:39

Sudijski ekspert analizirao je dešavanja na utakmici crno-belih.

Zdravko Jokić, nekadašnji arbitar, a sada konsultat kada je analiza suđenja u pitanju, komentarisao je okršaj između Radničkog 1923 i Partizana odigran u Kragujevcu, u okviru poslednje runde Superlige Srbije, koji su izabranici Gordana Petrića dobili golom Bibrasa Natha u dramatičnoj završnici u 88. minutu.

U analziji meča, Jokić je istakao da je glavni arbitar ovog meča Srđan Jovanović napravio previd u jednom momentu i da je Partizan trebalo da ostane sa desetoricom na terenu. Mladi ofanzivac ‘parnog valjka’ Nemanja Jović je ušao u igru na poluvremenu i posle 15 minuta dobio je žuti karton, a posle dva minuta je ponovo oštro startovao, ali tada nije sankcionisan, što Jokić vidi kao grešku.

– Pogledajte gde Srđan stoji. Dakle, iz tog ugla, on ne može da vidi. A ova kamera dobro prikazuje. Ovo je start koji ima intenzitet i ima kontakt. Ali ta kamera je na suprotnoj poziciji od sudije. On nije ubeđen da je bilo kontakta i opredelio se da ne da drugi žuti karton. Međutim, evidentno je da je ovo bio bezobziran start i da je trebalo da da drugi žuti karton. Ali ubeđen sam da on nije mogao dobro da vidi sa one strane da li je bilo kontakta ili ne, rekao je Jokić.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter