0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PARTIZAN SE IZVUKAO U FINIŠU: Natho zadržao -7 pred derbi! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 28.08.22 u 18:58

Nastavio je Partizan sa mučenjem, ali je slično kao i u Novom Sadu protiv ekipe Mladosti GAT, došao do pobede i sva tri boda u samom finišu utakmice.

Bibars Natho bio je strelac u 88. minutu meča posle kornera crno-belih! Mučio se Partizan ali uspeo da stigne do vrednog gola. Posle kornera je prvo Saničanin kačio loptu glavom, a Natho natrčao na drugoj stativi.

FOTO: STARSPORT

Gledali smo utakmicu bez pravih prilika, a posle prvih 45 minuta, domaća ekipa delovala je bolje na terenu. U drugom poluvremenu Partizan je pokazao veću inicijativu, ali nije uspevao da probije odbranu domaće ekipe, sve do 88. minuta. Crno-beli su ovako pokazali karakter i ono što je najbitnije, osvojili važna tri boda pred večiti derbi.

Partizan je na ovaj način upisao treću pobedu u domaćem prvenstvu ove sezone i popeo se na 8. mesto sa 11 osvojenih bodova. Sa druge strane Crvena zvezda je ostvarila duplo više trijumfa i derbi dočekuje sa vrha tabele.

Rezultati osmog kola:

Četvrtak:
Radnik Surdulica – Vojvodina 1:1

Petak:
Mladost GAT – Novi Pazar 1:2

Spartak – TSC 0:0

Radnički Niš – Napredak 3:2

Subota:
Mladost Lučani – Voždovac 1:2

Kolubara – Čukarički 3:2

Crvena zvezda – Javor 4:1

Nedelja:
Radnički 1923 – Partizan 0:1

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter