1
Evrokupovi

FOTO: YouTube screenshot

DEL PJERO KAO SINONIM ZA ODANOST: Zahvalio se Junajtedu i Realu, jer Juventus se voli i kada igra Seriju B! (VIDEO)

Objavljeno: 29.08.22 u 17:33

Neverovatna priča legendarnog Italijana!

Juventus je jedan od retkih klubova u svetu čiji spisak legendi ne može da se prebroji prstima na ruci. Mnoga slavna imena krojila su zlatnu istoriju kluba iz Torina, ali jedno se posebno izdavaja. Čak 19 godina u crno-belom dresu, stotine golova i mnoštvo trofeja, ljubav koja traje zauvek – Aleksandar Del Pjero i Stara dama.

U saradnji sa našim beting partnerom, MerkurXTip  kladionicom, donosimo vam jednu interesantnu priču legendarnog Ser Aleksa Fergusona. Sad već daleke 2006. godine Juventus je zbog malverzacija uprave izbačen u Seriju B. Mnoge legende su tada bili članovi torinskog kluba, i svi veliki klubovi su tu videli priliku da uzmu svoje parče kolača.

Nakon što je Italija osvojila SP te godine, svi su mislili da će Del Pjero napustiti Juventus, jer igrač kao on sigurno neće želeti da igra drugi rang takmičenja.

-Del Pjero je bio igrač kojem sam se izuzetno divio, pa sam ga pozvao da nam se pridruži u Junajtedu. Znali smo i da je Real Madrid u trci, ali smo se borili sivm silama. Nakon što sam mu izneo ponudu na sto, ostao sam šokiran!  Rekao mi je ‘Gospodine, ja vas jako poštujem, ali Juventus se suočava sa teškim vremenima i moja dužnost je da ostanem ovde i pomognem klubu! Ja sam kapiten Juventusa i neću pobeći kao kukavica! – ispričao je Ferguson.

Del Pjero je zatim odbio ponudu Reala i možda najjačeg Junajteda svih vremena, da bi ostao u
Juventusu. Nije se čak ni dvoumio. Alesandro je ovim potezom sigurno zapečatio svoje mesto na večnoj listi legendi ovog kluba. Ali i dokazao šta je prava ljubav prema klubu. Istinska legenda!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MerkurXtip (@merkurxtip.rs)

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter