0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

ZVEZDIN RIVAL ODOLEO MOĆNOM PSŽ-U: Nejmar sa bele tačke sprečio trijumf Monaka! (VIDEO)

Objavljeno: 28.08.22 u 23:17

Zanimljiv okršaj u Parizu!

Sudija Bastijen je u 20 časova i 45 minuta označio početak derbija 4. kola nacionalnog prvenstva Francuske između Pari Sen Žermena i Monaka. Aktuelni šampion nije uspeo da opravda ulogu favorita na ‘Parku prinčeva‘. Utakmica je završena bez pobednika, rezultatom 1:1.

Pari Sen Žermen je po običaju dominirao u svim segmentima igre. Domaćin je u potpunosti kontrolisao posed lopte, a na gol Monaka uputio je čak 18 udaraca iz igre. Zanimljivo je da su defanzivci gostujućeg sastava uspeli da odole napadačkom trio fantastiku Mesi-Nejmar-Mbape.

Kratka kombinacija, dupli pas, Golovin proigrava Kevina Volanda, a nemački defanzivac na maestralan način akciju kruniše pogotkom.

Napadao je PSŽ konstantno, ali jedini pogodak su postigli sa bele tačke. Nejmar je oboren u kaznenom prostoru, reagovala je VAR soba, a domaćin je iznudio jedanaesterac. Upravo je Brazilac preuzeo odgovornost i spasao tim od poraza.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter