1
Domaći fudbal

FOTO: FK Borac Banja Luka

PORAZ I KRAJ SARADNJE: Lalatović podneo ostavku!

Objavljeno: 26.08.22 u 21:37

Iskusni stručnjak završio epizodu u Banjaluci!

Fudbaleri Borca iz Banjaluke poraženi su od Leotara u okviru nacionalnog šampionata Bosne i Hercegovine rezultatom 0:1. Tim trenera Nenada Lalatovića dominirao je celim tokom meča, ali realizacije je izostala na ovom susretu.

Popularni ‘Lala‘ je odlučio da podnese ostavku po završetku utakmice, a to je novinarima saopštio na konferenciji za medije.

-Umesto da danas budem prvi, podnosnim ostavku, to me je pogodilo i krivo mi je. Sad sam rekao igračima u autobusu, pozdravio sam se sa njima i rekao sam da sam doneo tu odluku. Ako danas nisu uspeli da budu prvi, pitanje je hoće li biti ikada – kazao je Lalatović i dodao:

-Zahvalio bih se svima u klubu, porodici Zeljković i Bogoljubu Zeljkoviću sa kojim sam imao korektnu saradnju. Danas smo bili bolji protivnik, nismo uspeli da uzmemo tu prvu poziciju. Emotivno sam se ispraznio i nisam osetio tu neku slast u Banjaluci. Teško mi je palo ovo i zamolio sam Upravu kluba da prihvati tu odluku jer ja je neću promeniti.

0
0

1 Komentara

  1. .!. XXAAXXAA .!. ‘Leqenda“ LaLe, hajde Grobari da ga dovedemo u FKP na mesto ‘trenera’ kako bi kompletirali ekipu (uprAVu i trenera..) za FK-‘La zu Laza revic’..jbg.. ‘Sobni staresina’ se SAM NAMECE, nema potrebe da mu spominjem ime…?! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter