0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MILOJEVIĆEVA POSEBNA KLAUZULA U UGOVORU SA ZVEZDOM: Od jedne stvari mu zavisi sudbina na Marakani!

Objavljeno: 27.08.22 u 17:38

Zbog ovoga će imati veću motivaciju.

Dejana Stankovića na klupi Crvene zvezde, zamenio je njegov nekadašnji pomoćnik Miloš Milojević, koji je danas i zvanično predstavljen. Već večeras, Milojević će imati svoj debi u 8. kolu Mozzart Bet Superlige Srbije, gde će Zvezda dočekati Javor na Marakani.

FOTO: STARSPORT

Crveno-beli, objavili su da je ugovor sa Milojevićem potpisan do kraja ove sezone, ali i da ima jednu posebnu klauzulu. Naime, u slučaju da se osvoji titula u domaćem prvenstvu, ugovor će automatski biti produžen na još godinu dana. Kako trenutno stvari stoje, Milojević se nalazi u sjajnoj poziciji, jer već u ovom momentu Zvezda ima 7 bodova više od Partizana.

Čast mi je da budem trener Zvezde, nisam mogao da biram vreme, ali imamo +7, imamo utakmicu večeras i probaćemo da dominiramo u našem prvenstvu. Grupa u Ligi Evrope jeste kao Liga šampiona, kao što je rekao generalni direktor, ali nije Liga šampiona i Crvena zvezda ne sme da gubi korak. Da ne verujem u sebe, ne bih došao na klupu Crvene zvezde, rekao je Milojević na predstavljanju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter