2
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

PROMOCIJA MILOJEVIĆA NA MARAKNI: Bolje je ne reagovati nego doneti ishitrene odluke, hteli smo Ligu šampiona!

Objavljeno: 27.08.22 u 13:15

Crvena zvezda je danas promovisala novog šefa struke, Miloša Milojevića, a on je na prvom obraćanju rekao sledeće:

„Prvo da se zahvalim rukovodstvu. Moram da se zahvalim Dejanu, učinio je tri jako bitne stvari za mene. Doveo me je ovde i predstavio javnosti, zatim je razumeo da hoću da budem glavni trener, a poslednja kada je on aminovao za moj dolazak ovde. Ne umanjujem to što mi je ostavio odličnu grupu, nema nikakvih dilema, želim mu sve najbolje na svim poljima. Za mene je poziv Zvezde čast, znam odgovornost, trenutak je takav, ali imamo plus sedam, i uskoro derbi. Idemo korak po korak i obaveze“ rekao je Milojević, da bi potom nastavio:

„Čast mi je da budem trener Zvezde, nisam mogao da biram vreme, ali imamo +7, imamo utakmicu večeras i probaćemo da dominiramo u našem prvenstvu. Grupa u Ligi Evrope jeste kao Liga šampiona, kao što je rekao generalni direktor, ali nije Liga šampiona i Crvena zvezda ne sme da gubi korak. Da ne verujem u sebe, ne bih došao na klupu Crvene zvezde“.

Na pitanje o dolascima i nedostatcima, rekao je sledeće.

„Ja bih malo interno o nedostacima sa grupom interno, da ne bih davao prednost protivnica. Što se tiče pomoćnika, imamo neka dva imena sa kojim radimo. Tražimo prvog pomoćnika, tražimo trenera za fizičku spremu i trenera golmana. Potrebni su nam stručnjaci i ljudi koji shvataju odgovornost rada ovde“.

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

Koliko ste zadovoljni igračkim kadrom?

„Znate kako, na ta pitanja moram da sačekam zbog fokusa na meč sa Javorom. Sportski sektor radi na tom pitanju, ja ne volim da donosim odluke u brzini. Treba uvek biti realan, sagledati mogućnosti, svaki je novi početak težak, moraju da mi se dokažu. Da l mislim da nam treba još nešto, to ću sve sa sportskim sektorom u najskorijem roku. Bolje je nekad ne reagovati prebrzo nego ishitrene odluke donositi. Ohi je naš napadač, ja računam na sve igrače, ako dođe neka ponuda koju klub ne može da odbije, to je već stvar kluba“.

0
0

2 Komentara

  1. J’bote dokkkle su doveli Sv. shampiNjona (po trosenju budz. para, tj. TUDJEG NOVCA)…?!!!
    PS..htedoh reci i dalje TROSHE (tudj noVAc) k’o da su u najmanju ruku u egalu po budzet. sredstvima sa Sv. shampiNJonima, SAMO bez sportskih rezultata ..??!!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • @Gdk Što se tiče rezlutata,pogledaj malo zadnjih 5-6 sezona,i koliko su bodova uzeli za naš fudbal,da nije Zvezde,vi bi igrali od prvog kola kvalifikacija za L.konferencija,i verovatno bi se već tamo namučili,pošto vam je igra u rangu Flore,i nekih ekipa sa Malte,Farskih ostrva…I da,sve nešto mislim da vaša legija stranaca igra za jabuke,tako da ti je priča o trošenju para čista glupost

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter