0
Evropske lige

FOTO: twitter/LFC

LIVERPUL SASUO 9 GOLOVA U MREŽU BORNMUTA: Kakva rapsodija, čak 7 različitih strelaca! (VIDEO)

Objavljeno: 27.08.22 u 18:05

Ovo dugo nismo videli.

Fudbaleri Liverpula su se konačno probudili i to na kakav način. Izabranici Jirgena Klopa, sravnili su sa zemljom ekipu Bornmuta sa čak 9:0. Ono što je zanimljivo jeste da se u listu strelaca upisalo 7 različitih igrača, dok je jedini Firmino postigao dva pogotka.

Sve je počelo pogotkom Dijaza u trećem minutu, a samo 3 minuta kasnije u strelce se upisao Eliot, a Firmino je asistirao u oba pogotka. Jasno je bilo da će Liverpul nastaviti da napada do kraja meča, u prvih 45 minuta videli smo još 3 gola.

Treći je delo fantastičnog Aleksandra Arnolda, koji je sa 20-tak metara pocepao mrežu gostiju. Potom se u strelce, nakon 3 asistencije upisao i Firmino u 31. minutu, dok je Van Dajk svoj pogodak postigao u 45. minutu. Na poluvremenu je bilo 5:0.

Mnogi su mislili da će se Liverpul u drugom poluvremenu opustiti i da će spustiti loptu, ali je onda usledila nova goleada. Nakon autogola Mefama u 46. minutu, pogodak za 7:0 postiže Firmino. Tačku na ovaj meč stavili su Karvaljo i Dijaz u 80. odnosno 85. minutu za konačan trijumf od 9:0.

Zanimljiv susret odigrale su ekipe Čelsija i Lestera. Veliki problem za domaće, nastao je već u 28. minutu kada je Galager dobio drugi žuti karton, pa je u ranoj fazi meča mora oda napusti teren.

Ipak, fudbalere Čelsija to nije sprečilo, pa su do vođstva stigli u 47. minutu kada je mrežu Lestera zatresao Sterling. Iako sa igračem manje, domaći se tu nisu zaustavili, pa je Sterling ponovo pogodio u 63. minutu za 2:0.

Na sve načine je Lester pokušao da se koliko toliko vrati u meč, ali su uspeli da dođu samo do jednog pogotka. Strelac je bio Barns u 67. minutu.

SVI REZULTATI:

Sautempton – Mančester junajted 0:1

Brentford – Everton 1:1

Brajnton – Lids 1:0

Čelsi – Lester 2:1

Liverpul – Bornmut 9:0

Mančester siti – Kristal Palas 4:2

Arsenal – Fulam 18.30h

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter