0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@premierleague

MANČESTER SITI SE VRATIO IZ MRTVIH, HALAND RAZBIO ORLOVE: Brajton na deobi prvog mesta, Karamele ponovo u strepe za opstanak!

Objavljeno: 27.08.22 u 18:00

Fudbaleri Kristal Palasa i Mančester sitija odigrali su sjajan meč na Etihadu gde su Građani uspeli da se vrate iz mrtvih pa su tako preokrenuli dva gola zaostatka. Poveli su gosti posle svega četiri minuta autogolom Džona Stounsa, da bi duplirali prednost preko Joakima Andersena petnaest minuta kasnije.

Ipak, nije šampion šampion bez razloga, pa je već na samom startu nastavka Bernardo Silva smanjio prednost, da bi do izjednačenja domaću ekipu Erling Haland nakon sat vremena igre. Potpuni preokret došao je u režiji upravo Norvežanina, da bi on deset minuta pre kraja upotpunio svoj het-trik.

Brajton je na svom Avaksu savladao Lids i tako pored prodaje najvažnijih igrača nastavio da igra fenomenalno ove sezone. Odlučujući momenat se dogodio pola sata pre kraja utakmice kada je Paskal Gros bio precizan, i nakon VAR provere, doneo prednost Galebovima koji još nisu poraženi u ovoj sezoni.

Bretford i Everton su na Siti graundu podelili bodove, i tako su Karamele ostale bez prvog trijumfa ove sezone. Vodili su gosti od sredine prvog poluvremena golom Entonija Gordona, ali za devetostrukog prvaka zemlje sledi još jedna turbulentan sezona, jer su poklekli u finišu, a pet minuta pre kraja rezultat je poravnao Vitali Janlet.

NAJNOVIJE VESTI IZ PREMIJER LIGE:

Premijer liga rezultati:

Sautempton 0:1 Man Utd

Brajton 1:0 Lids

Čelsi 2:1 Lester

Mančester siti 4:2 Kristal Palas

Liverpul 9:0 Bornmut

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter