5
Domaći fudbal

Mitar Mrkela Crvena Zvezda v Radnik Surdulica - Mozzart Super League Season 2022/2023 on July 29, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

MRKELA O ODLASKU STANKOVIĆA I DOLASKU MILOJEVIĆA: ‘Miloš je bio predviđen da zameni Dejana!’

Objavljeno: 26.08.22 u 18:22

Ozbiljne promene u Crvenoj zvezdi!

Kao ‘grom iz vedra neba’ srpsku fudbalsku javnost pogodila je vest da Dejan Stanković više nije šef stručnog štaba Crvene zvezde. Na njegovo mesto pristigao je bivši član šampiona SrbijeMiloš Milojević. Kako kaže sportski direktor – Mitar Mrkela, to je donekle i bio plan.

Mitar Mrkela Dejan Stankovic Zvezdan Terzic Okupljanje prozivka fudbalski klub Crvena Zvezda foto: Nikola Mitic / STARSPORT

‘Pre svega želim da se zahvalim Dejanu Stankoviću na izvanrednoj saradnji i istim takvim rezultatima u protekle tri godine. Odlično smo funkcionisali i postigli puno toga. Sada će ekipu preuzeti Miloš Milojević. Reč je o mladom i izuzetno perspektivnom stručnjaku s kojim sam sarađivao godinu i po dana dok je bio asistent šefu stručnog štaba, ali i čoveku koji je ponikao u Zvezdinoj omladinskoj školi i odlično je poznaje. Miloša Milojevića dugo pratimo, on je mlad i moderan trener, baš kakav je potreban Crvenoj zvezdi. Milojević je svakako bio predviđen da zameni Dejana Stankovića kada dođe taj trenutak i sada je došao. Nismo imali ni najmanju dilemu i vrlo brzo smo se sve dogovorili. Zvezdu sigurno čekaju novi uspesi sa Milojević na klupi, a verujem da će doći već u grupnoj fazi Lige Evrope, kao i u prvenstvu!’ – rekao je Mitar Mrkela.

0
0

5 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter