0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

POZNATO KO PREUZIMA ZVEZDINU KLUPU: Milojević se vraća na Marakanu!

Objavljeno: 26.08.22 u 16:41

Srpsku fudbalsku javnost šokirala je vest da je Dejan Stanković podneo neopozivu ostavku i da više nije trener Crvene zvezde.

Mnogo uvreda pretpreo je Stanković od kako je ispao od Makabija iz Haife, kao da su svi u trenutku zaboravili koliko je veliko njegovo ime i prezime i da je jedini trener koji je odbranio duplu krunu u 77. godina dugoj istoriji kluba.

Novi trener Zvezde već je poznat. Reč je o stručnjaku koji je dobro upoznat sa radom našeg kluba, s obzirom na to da je bio pomoćnik Dejanu Stankoviću u periodu od 2019. do 2021. godine, a sada će ga naslediti na klupi Crvene zvezde. Punu afirmaciju je stekao kada je švedski Mjalbi uveo iz treće u prvu ligu, posle čega je i stigao u naš klub kao pomoćni trener. Trenersku karijeru je započeo u Vikingu, a na Islandu je radio još u Breidabliku. Po odlasku iz Zvezde, predvodio je švedski Hamarbi i Malme.

Kao asistent u Crvenoj zvezdi osvojio je dve titule i kup, dok je sa Malmeom osvojio kup Švedske.

Miloš Milojević je dete Crvene zvezde, ponikao je u njenoj omladinskoj školi, a potom je nastupao za brojne klubove širom Evrope.

Zvanična promocija Miloša Milojevića biće održana sutra u 13 časova, a on će voditi tim u meču protiv Javora koji se igra u 20:30.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter