19
Domaći fudbal

Fudbal Super League Season 2018-2019 Crvena Zvezda v Partizan Goalkeeper Vladimir Stojkovic Beograd, 02.03.2019 foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

ŠOK IZJAVA NEKADAŠNJEG FUDBALERA PARTIZANA: ‘Stojković pored mene u klubu nikada ne bi mogao da bude kapiten!’

Objavljeno: 25.08.22 u 23:31

Izjava koja bi mogla da podigne dosta prašine!

Kada je svojevremeno prešao u redove Partizana – Vladimir Stojković napravio je opšti haos u srpskom fudbalu. Godinama je branio za ‘crno-bele’, postao i kapiten tima iz Humske, a evo šta je o tome imao da kaže bivši defanzivac Partizana – Srđa Knežević.

‘Golman je jako važan, i na malom fudbalu, a kamoli na ovom nivou, Partizan nema rešeno to pitanje.

Ranije se znalo da brani Stojković, unosio je sigurnost, a sad ne znamo da li će u nedelju da brani Popović ili Stevanović. Mora da se zna ko je golman, od njega mnogo toga polazi.

FOTO: STARSPORT

Ali, moram da kažem za Stojkovića, ovo mi je sad šansa…

Kakav god da je bio, cenim ga kao golmana, ali da on nosi traku u Partizanu, a da je bio u Zvezdi, to je tek apsurd! U moje vreme sigurno ne bi mogao da nosi traku dok sam ja bio u klubu, koliko god da je kvalitetan. Ovako je okej lik, ali nikad u moje vreme ne bi mogao da nosi traku svetog kluba.

I još nešto da kažem – nikada ne bih dovodio igrače u Partizan koji imaju veze sa Zvezdom, bez obzira koliko su kvalitetni, taman da su na reprezentativnom nivou.’ – rekao je on.

0
0

19 Komentara

  1. Sve je u pravu Srdja legenda samo sto se za Stojketa ne slazem..Ipak treba izaci sa majicom na kojoj je stojao natpis“Oprostite mi moju ruznu proslost“Sto se mene tice Stojke kralju sve ti je oprosteno

    0
    0
    Odgovori
  2. Hm,izgleda da sam popio veceras malo vise pa.ne povezujem a i ne razumijem gospodina.Nikada ne bi dao nositi kapitensku traku onam sto je igrao u zvezdi.Pa rodjo ti si igrao u zvezdi a nosis.Mad asam izgleda srvarno popit pa nisam povezao.Kako god ko te hebe Stojkovicu

    0
    0
    Odgovori
  3. Kako god, Stojke je dao puno Partizanu.. Mnogo vise nego Srdja, mislim da mu je bilo pametnije da cuti 🙂 vrlo balav potez pun sujete

    0
    0
    Odgovori
  4. TAKOeee Srdjo „GAZITELJU“ “qana!!! Dok o nama-FKP i Grobarima navijacima Svetog Crno&Belog kluba troyanski“qani (sto u klubu, a posebno OKO kluba) DONOSE, ISKLJUCIVO STETNE (NAMERNO i sracunato pokvareno..) ODLUKE, SDP i FKP SE NECE IZVUCI IZ NAMETNUTE NAM „KRIZE“!!! ZATO-SAMO GROBAR SDP I SRBIJU SPASAVA..npr…tome svedoci POVRATAK PRAVOG GROBARA U KKP=ZOCa!!!

    0
    0
    Odgovori
  5. Nije on ni na kakvim drogama, sasvim je OKsto je to rekao. Priznajem da isto mislim ali nisam tako rigidan do daske. Stojkovica bih ipak „propustio kroz reseto“, jer je jako puno zrtvovao a i dao Partizanu, uz to dokazao da je pravi grobalero. Znate sta, nekad sudbina igra nemerljivo veliku ulogu, naprosto ne da ti ili te gotovo gotivi da ostvaris svoje decacke snove. On je, Stojke, imao kao grobar u dusi tu nesrecu da se afirmise u Cergi, kasnije je dosao na svoje i ja to razumem, postujem i gotivim ga zbog svega. On je sad legenda Partizana i to jedan od vecih legendi Kluba. Vidite, Vasovic nikad u Cergi nije smatran legendom cergarskog kluba , ali se vratio u svoj klub posle godinu dana iako nas je zestoko povredio, i time ispravio gresku. Bio je inace uvrnut karakter i moramo mu oprostiti tu zivotnu gresku,ostao je jedna od najvecih legendi Partizana.Milka ne smatram legendom Partizana jer je u svojoj tupavoj glavi zadrzao Cergu kao klub blizi njegovom srcu. Ipak, svi ga smatramo posebnim „trofejom naseg Kluba“, ne i nasom legendom. To je dovoljno da bude od nas voljen i postovan! To je sve mera nasih emocija sto sam ovde opisao.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter